Kort om mig

Jag är en man, uppenbarligen, med två barn som jag har på deltid och lever i övrigt ensam. Ett behagligt liv i min mening. Jag har i hela mitt liv haft ett intresse att skriva och uttrycka mig i ord. Det har varit allt från poesi och musiktexter, till debattartiklar eller semivetenskapliga publikationer.
Min bakgrund är fysisk oceanograf, där jag i några år arbetade med havsmiljöövervakning på SMHI, och där jag också fick möjligheten att skriva artiklar (de semivetenskapliga) i olika sammanhang rörande havsmiljön. Efter det har jag varit verksam i fordonsindustrin fram till idag. Intresset för att skriva har alltid funnits, och att få möjligheten att få göra det här, kan på sikt leda till det som jag drömmer om, att få publicera en bok som handlar om det som jag brinner för mest och som min blogg här handlar om, det moderna föräldraskapet och tillhörande manlighet.
Jag finns också i andra sammanhang, med gitarr, på bröllop, dop och begravningar, och gör framföranden. Så det kan vara så att ni även då kan få se mig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s