Ett steg tillbaka, två steg framåt

Det har varit en tung vecka. Jag har känt mig riktigt nere, utan energi och orkeslös. Den mesta tiden har jag faktiskt sovit. Jag hade till och med svårt att se fram mot påskhelgen… Jag fasade nästan för den. Men jag var förvarnad på att det kunde bli så här, och att det är en effekt av medicinen.

Igår dubblerade jag dosen, enligt plan. Och idag när jag vaknade kände jag att energin börjar komma tillbaka. Dagen har jag ägnat åt tvätten, städning och disk. Något jag inte orkat på över en vecka, och jag kände också en lust i att ta tag i det. Dessutom ser jag fram mot påskhelgen väldigt mycket, som jag ska spendera med sonen och familj. Så det var ett steg tillbaka, men idag tog jag två steg framåt, och till skillnad från hur det var tidigare så är det en enorm lättnad. Då var det ett steg framåt, och två steg tillbaka.

En sak jag märkte igår precis innan jag somnade var att mina tankar börjar förändras. Den jobbigaste tidpunkten på dygnet var tidigare precis innan jag skulle somna, då grubblerierna var som störst. Det enda min hjärna kunde framkalla igår innan jag somnade var bilder av geometriska figurer. Väldigt märklig känsla, men jag kom till ro och somnade på ett sätt som det var länge sedan jag gjorde på.

Nu ser jag fram mot morgondagen…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s